Sobre mi

Sóc el David Vall Mitjavila, nascut el 17 d’abril de 1979, fill gran d’una família agrària de Sant Guim de la Rabassa, a La Segarra (Lleida).
La meva família té les seves arrels al 1.500, amb el batlle del poble, Felip Tarragó; d’aquí ve el meu sobrenom artístic, Tarragó.
Des de petit, vaig tenir dificultats d’aprenentatge i comportament, que posteriorment derivarien en una malaltia de salut mental. Tot i així, vaig aconseguir treure’m el graduat escolar i realitzar dos cursos a l’escola agrària de Lleida. Als disset anys, vaig començar a treballar, primer en la indústria del metall i després en l’àrea del pre-fabricat, a banda d’ajudar en les tasques agràries familiars.
Als trenta-dos anys, pateixo una recaiguda de la meva malaltia i començo a rebre tractament. Amb l’ajuda dels professionals, descobreixo la meva faceta creativa i començo a dibuixar i pintar, cosa que m’ajudarà a millorar enormement. Sobretot, en presentar-me a concursos artístics de l’àmbit de la salut mental i guanyar primers premis o quedar finalista, cosa que em farà agafar confiança.
Així començo la meva trajectòria artística, que em durà a fer exposicions, tant individuals com col·lectives, a treballar en projectes d’arquitectura i urbanisme artístics, disseny, decoració...així com tallers d’expressió plàstica amb nens i col·lectius específics. També he estat marxant d’art de pintures i escultures de més de deu artistes.
En aquesta web pretenc fer un recull de la meva obra i projectes, per a donar-los a conèixer arreu. Espero que gaudiu de la visita!

 

©2019 per Tarragó. Creada amb Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now